Халета с метална конструкция Р78
Индустриални халета с повишена устойчивост с метална конструкция Р78 и платнище от PVC

Палатките за съхранение се използват като място за съхранение на различни видове материали. Не са необходими разрешения за строеж, за да поставите палатка за съхранение, а разходите за закупуването и експлоатацията и са много ниски. Ето защо закупуването на палатки за съхранение е най-изгодно, когато се нуждаете от допълнително пространство за съхранение на стоки. Халетата за съхранение от Стомана Р78 и PVC покритие са най-високият клас халета с целогодишна консрукция ARCTIC.

 

Основната конструкция е базирана на стоманени тръби Ø 78mm и средни конектори Ø 78mm. 

Стандартните стъпки са заменени от нови по-големи с размери 30 на 30 сантиметра и ъглови стъпки с размери 30 на 40 сантиметра.

Използва се  PVC материал, подобен на този използван за ремаркетата на камионите. Платнището е с дебелина 720g/m2, то е UV и топлоустойчиво (от -40 до +60 градуса Целзий). Освен това е 100% водоустойчиво. Палатката е оборудвана със система за контрол на въздуха, която предотвратява кондензация на вода от вътрешната страна. В допълнение, палатката е оборудвана със система HERMETIC , лентите от велкро, които затягат връзките я запечатват. Страничните стени са оборудвани със задържаща престилка.

Палатката се предлага само в един вид конструкция ARCTIC и един цвят платнище. Можете сами да конфигурирате вашата палатка между, 3 размера ширина, една височина и десет вариации на дължината .

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре