Складово хале PE
Складови халета с метална конструкция и PE платнище

Палатките за съхранение се използват като място за съхранение на различни видове материали. Не са необходими разрешения за строеж, за да поставите палатка за съхранение, а разходите за закупуването и експлоатацията и са много ниски. Ето защо закупуването на палатки за съхранение е най-изгодно, когато се нуждаете от допълнително пространство за съхранение на стоки. Палатката за съхранение може да се използва и като гараж или за автомивка.

 

Ние предлагаме изключително богат избор от най-висококачествени, трайни и стабилни палатки за съхранение, изработени от стомана и PE. Страничните стени, изградени от устойчив PE материал с тегло 240 g / m2, са перфектни не само като допълнително място за съхранение на всякакви материали, но и като автомивка или работилница. Цялата структура на предлаганите палатки за съхранение е допълнително подсилена и затова не бива да се страхувате от повреда при евентуален контакт на тежки предмети със стените. Ние проектираме нашите палатки за съхранение въз основа на най-новите технологии, включително отлична система за отводняване на вода и за предотвратяване на прекомерна влага вътре. Планирайки вход със завеси, ще можете да затворите и отворите палатката лесно и  без проблеми. Ние гарантираме перфектно изпълнение на всички конструкции и удовлетворение от използването им.

Имате избор от между четири цвята платнища и шест цвята маскиращи ленти, които можете да съчетавате по ваш избор

Можете сами да конфигурирате вашата палатка между седем вида конструкции, 5 размера ширина , шест височини и безброй вариации на дължината.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре