Парти палатка PVC
Парти палатки със стоманена конструкция и платнище от PVC

Нашите парти палатки ще бъдат чудесни за организиране на всяко събитие на открито. Те осигуряват перфектна защита за кетъринг и поканените гости по време на сватби, рожденни дни, партита  и други специални събития. Благодарение на големия избор от цветове и подвижни странични стени, всеки ще може да конфигурира  перфектната палатка за неговото събитие. Размерът на пространството на парти палатката  може да бъде свободно конфигуриран, всичко зависи от размера на организираното събитие.

В последно време партита на открито добиха особенна популярност. Все повече двойки също избират да организират сватби в парти шатри, оценявайки както страхотния декоративен потенциал на кристално белия интериор, така и оригиналността на преливането от палатката  към чист въздух и природа. Нашите дизайнери следват актуалните тенденции и най-модерните цветове, използвани по време на всякакви събития, които в комбинация с изключително трайна и стабилна структура на палатката гарантират организирането на едно незабравимо, уникално и изключително атмосферно парти. Всички наши шатри за парти са направени за всеки, дори и най-взискателния потребител, който може свободно да регулира както външния вид, така и формата на палатката. В допълнение, структурите, които предлагаме, са оборудвани със система за предотвратяване на конденз и образуването на влага във вътрешността. По-високият вход  тип завеса ще гарантира свободното отваряне и затваряне на палатката, така че можете да сте сигурни, че всички неблагоприятни метеорологични условия няма да повлияят неблагоприятно на вашият специален ден.

Ние използваме само издръжлив PVC материал, подобен на този използван за ремаркетата на камионите. Платнището е с дебелина 560g/m2, то е UV и топлоустойчиво (от -40 до +60 градуса Целзий). Освен това е 100% водоустойчиво. Палатката е оборудвана със система за контрол на въздуха, която предотвратява кондензация на вода от вътрешната страна. В допълнение, палатката е оборудвана със система HERMETIC , лентите велкро, които затягат връзките, я запечатват. Страничните стени са оборудвани със задържаща престилка.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре