Изложбен павилион
Изложбени павилиони с метална конструкция и платнище от PVC

Ако искате да изпъкнете с представянето  си на различни панаири и изложения, тогава най-доброто решение ще бъдат изложбени палатки. Елегантният и оригинален външен вид на изложбените палатки привлича вниманието и привлича много клиенти. Благодарение на прозрачния покрив и прозрачните стени вътрешността на палатката е перфектно осветена. Изложбената палатка може да служи и като допълнителен покрив за ресторанти или кетъринг защита на банкети.

 

Нашите изложбените палатки са чудесен начин за разграничаване на вашата компания по време на всички видове панаири, организирани на открито, идея да придадете на щанда си стил и елегантност, както и идея за увеличаване на покривното пространство около ресторанта. Изложбените палатки също са чудесен вариант за хранене на банкети. При проектирането е осигурен прозрачен покрив и прозрачни стени, което означава, че експозициаята, представена в палатките, ще бъде перфектно осветена. Концепцията на този тип дизайн също придава на палатките модерност, което е особено ценено от компании, които се грижат за постоянен имидж на всеки етап от представянето. Освен оригиналния външен вид, нашите изложбени палатки са и с най-високо качество,  отлична устойчивост на екстремни метеорологични условия. Всички тези фактори карат много доволни потребители да се върнат при нас.

Имате избор от между три цвята патнища и три цвята маскиращи ленти, които можете да съчетавате по ваш избор

Можете сами да конфигурирате вашата палатка между седем вида конструкции, 4 размера ширина и безброй вариации на дължината.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре