Складови халета Стомана+PVC SFR
Индустриални халета с метална конструкция и PVC SFR негоримо платнище

Палатките за съхранение се използват като място за съхранение на различни видове материали. Не са необходими разрешения за строеж, за да поставите палатка за съхранение, а разходите за закупуването и експлоатацията и са много ниски. Ето защо закупуването на палатки за съхранение е най-изгодно, когато се нуждаете от допълнително пространство за съхранение на стоки. Палатката за съхранение може да се използва и като гараж или за автомивка.

 

Ние предлагаме изключително богат избор от най-висококачествени, трайни и стабилни палатки за съхранение. Ние използваме само издръжлив PVC материал, подобен на този използван за ремаркетата на камионите. Платнището е с дебелина 600g/m2, то е UV и топлоустойчиво (от -40 до +60 градуса Целзий). Освен това е 100% водоустойчиво. Цялата структура на предлаганите палатки за съхранение е допълнително подсилена и затова не бива да се страхувате от повреда при евентуален контакт на тежки предмети със стените. Ние проектираме нашите палатки за съхранение въз основа на най-новите технологии, включително отлична система за отводняване на вода и за предотвратяване на прекомерна влага вътре. Планирайки вход със завеси, ще можете да затворите и отворите палатката лесно и  без проблеми. Ние гарантираме перфектно изпълнение на всички конструкции и удовлетворение от използването им.

Имате избор от между четири цвята патнища и шест цвята маскиращи ленти, които можете да съчетавате по ваш избор

Можете сами да конфигурирате вашата палатка между пет вида конструкции, 4 размера ширина, три височини и безброй вариации на дължината.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре